Oktatások és képzések


Kinek ajánljuk az előadásainkat?

Oktatásainkat a szakmai kamarákkal - mint felnőttképzőkkel közösen - bonyolítjuk le. Ezeket a lehetőségeket kétféle célcsoportnak ajánljuk:

Azoknak, akik azt hiszik, hogy már mindent tudnak az Adatvédelemről, pedig nem is, és azoknak, akik azt hiszik, hogy semmit sem tudnak a tudnivalóikról, holott valójában majdnem mindent jól csinálnak, hiszen az ő eseteik rendkívül egyszerűek.

Erre a radikálisak látszó - ámbár a GDPR-ból valójában magától értetődően következő - kijelentésre pedig éppen az biztosít lehetőséget, hogy ezek az előadásaink bárkinek a számára hasznosak lehetnek. Ezekről ugyanis általában az a véleménye a résztvevőknek, hogy meghallgatják, megnézik még egyszer, mert amit elmondtunk, az nem csak hasznos és érthető, hanem érdekes és szórakoztató is.

Az aktuális oktatások és képzések időpontjai

2021.05.09. - 2020.05.14.

Adatvédelem a gyógyszertárban

Online kredit pontos oktatás, négy óra időtartam plusz koncultáció

A gyógyszerészeknek fontos az Adatvédelemhez érteniük, hiszen elsődleges tevékenységük a betegadatok kezelésére irányul. Ennek az alapjait, a rendszer működését és a gyógyszertárak legfontosabb tudnivalóit mutatjuk be a képzés során. Az előadások tematikája bár kifejezetten a gyógyszerészek számára került kialakításra, de különösen a második és a harmadik előadás mások, nem szakmabeliek számára is érdekes és hasznos lehet.

Tematika:

  • Dr. Horváth-Sziklai Attila (MGYK hivatalvezető): Adatvédelemről általánosan
  • Antal Tibor (adatvédelmi szakértő): Európa és az adatvédelem
  • Antal Tibor (adatvédelmi szakértő): Az adatkezelés alapjai
  • Antal Tibor (adatvédelmi szakértő): A gyógyszertárak tudnivalói
Tovább a felnőttképző oldalára

Tekintse meg a többi módszertanunkat is